|
Issue |
Title |
|
Vol 12, No 2 (2019) |
KANDUNGAN LEMAK DAN KOMPOSISI ASAM-ASAM LEMAK PADA BAGIAN BADAN IKAN JULUNG-JULUNG (Hemiramphus brasiliensis) |
Abstract
PDF
|
Louisa M. F. Josephus, Julius Pontoh, Lidya I. Momuat |
|
Vol 12, No 2 (2019) |
KANDUNGAN LEMAK DAN KOMPOSISI ASAM LEMAK OMEGA-3 PADA IKAN KAKAP MERAH (Aphareus furca) |
Abstract
PDF
|
Sofriani D. Bontjura, Julius Pontoh, Johnly A. Rorong |
|
Vol 13, No 2 (2020) |
PENGAYAAN ASAM LEMAK OMEGA-3 DARI MINYAK IKAN TUNA (Thunnus sp.) DI SULAWESI UTARA |
Abstract
PDF
|
Ni Made Megasanti, Julius Pontoh, Harry S. J. Koleangan |
|
Vol 11, No 2 (2018) |
KOMPOSISI KIMIA ASAM-ASAM LEMAK PADA DAGING IKAN TERI (Stophelorus sp.) |
Abstract
PDF
|
Indah Permata Sari, Julius Pontoh, Meiske S. Sangi |
|
Vol 11, No 2 (2018) |
KOMPOSISI KIMIA ASAM LEMAK PADA IKAN KAKAP MERAH (Lutjanus) |
Abstract
PDF
|
Winly Natalia Sanger, Julius Pontoh, Lidya I. Momuat |
|
1 - 5 of 5 Items |
|